CRAN CANARIA

Alles over Reizen en vakantie

Gran Canaria heeft een uitgebreid aanbod aan hotels en resorts. Ben je op zoek naar een hotel aan het strand, meer in het binnenland, of wil je een kindvriendelijk hotel? Ga op zoek naar een hotel dat aan jouw eisen voldoet, op deze manier geniet je optimaal van je verblijf op Gran Canaria. Kijk goed naar de locatie van een hotel of resort, met hoeveel personen je reist, is het verblijf rolstoel- en kind vriendelijk?

Daarnaast speelt het budget vaak een rol bij de zoektocht naar een leuk hotel of resort op Gran Canaria. De prijs wordt voor een groot deel bepaald door de locatie en faciliteiten van een accommodatie. Hoe meer voorzieningen het hotel of resort heeft, des te hoger de prijs zal zijn. Denk daarbij aan zwembaden, sauna’s en golfbanen.

Hotels en resorts aan zee

De meeste hotels en resorts op Gran Canaria zijn te vinden in en rond de badplaatsen. Niet zo gek, want op die manier heb je alles bij de hand: zowel het strand als de stad. Dat betekent dat je al snel een hotel aan zee hebt. Playa del Ingles is vooral populair bij mensen die op zoek gaan naar het nachtleven. Dit levendige stadje is dan ook bezaaid met bars, clubs, discotheken, restaurants en snackbars.

Hotels op Gran Canaria: voor het hele gezin

Wil je met de hele familie op vakantie? Let dan bij het boeken van een hotel op Gran Canaria op de voorzieningen en faciliteiten voor kinderen. Veel hotels en resorts bieden een uitgebreid entertainmentprogramma in de vorm van knutselmiddagen voor kinderen, sporttoernooien en karaoke. Je hebt immers pas echt vakantie als de kinderen dat ook hebben! Meer over immo spanje