CRAN CANARIA

Alles over Reizen en vakantie

By - admin

Hoe ziet jou inpaklijst voor een camping eruit?

Op vakantie gaan is natuurlijk super leuk, maar hoe zorg je er nu voor dat je niets vergeet. Maak een lijstje waar alles wat je echt mee moet nemen niet kunt vergeten. Hoe maak je nu een goede inpaklijst en hoe zorg je ervoor dat je een goede werkwijze hanteert, dit kan namelijk best een vervelend klusjes zijn. Als je een behoorlijk eindje moet rijden is het wel zo handig om alles mee te nemen, maar je auto of caravan moet ook niet overladen zijn met spullen. Neem daarom vooral niet te veel spullen mee, een flesje shampoo is ook wel te koop op de plek van bestemming.

Wat neem je mee?

Je gaat naar een vakantiepark met je gezin in Brabant, misschien moet je een paar uurtje rijden tot dat je op de bestemming bent gearriveerd. Heb jij een huisje, caravan op sta je met je eigen tent of caravan op de camping? Dit geeft twee grote verschillen, want als jij alles zelf mee gebracht hebt dan zal je inpaklijst ook behoorlijk zijn. Als jij op het vakantiepark een huisje hebt gehuurd of je een tent hebt gehuurd dan kun jij vele spullen lekker thuis laten. Dat spaart lekker veel ruimte in de auto, een huisje of een glamping tent heeft namelijk alles wat je nodig bent op de camping. Je zou kunnen zeggen dat deze voorzien zijn van de nodige luxe.

Notebook

Welke luxe kun je zoals aandenken?

Je zult waarschijnlijk denken luxe? Hoe kan dat nu zoveel luxe bieden, maar tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden op het vakantiepark. Zo kan het zijn dat je een eigen douche en toilet hebt, maar is er waarschijnlijk ook al een zitgedeelte en een deel waar je kunt koken. Al deze dingen bij elkaar geven niet alleen luxe, maar de inpaklijst kan dus ook een stuk kleiner gemaakt worden. Dat gaat beteken dat je plek in de koffer overhoudt om misschien wel een leuk gezinsspel mee te nemen, je houdt tenslotte genoeg ruimte over. Als je alles zo bij elkaar optelt hoef je eigenlijk niet veel spullen mee te nemen als je op vakantie gaat, want de boodschappen kun je ook prima doen op de vakantiebestemming toch?

Sanitair tips

We hebben wat kleine tips voor camping met privé sanitair, hoewel jij nu natuurlijk denkt privé sanitair? Privé sanitair is steeds meer in opkomst en laten we eerlijk zijn je eigen wc en toilet is wel zo prettig.  Denk eens naar over het huren van een lodge of een stacaravan, deze zijn standaard voorzien van privé sanitair. Een andere mogelijkheid die steeds vaker voorkomt is privé sanitair bij de staplaats. Zo ervaar je ook bij je caravan toch een klein beetje luxe en hoef jij niet naar een gemeenschappelijke wc waar iedereen opzit of voor het afwassen op elkaar wachten. Dat geeft toch wel een heel lekker gevoel. Een heerlijk camping gevoel met toch net dat beetje meer, zo wil jij toch ook op vakantie gaan?